Χρυσόστομος Παπανικολάου

PT,MSc,MT,CAT
Εξειδικευμένος στην ήπια χειροπρακτική και δομική οστεοπαθητική Αckermann

Ο ιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος του Physiohealth, Παπανικολάου Χρυσόστομος, έχει MSc με τίτλο Χειρουργική και Κλινική Ανατομία στην Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ. 

Έχει παρακολουθήσει μια σειρά τεχνικών όπως Μulligan, PNF, Κinesio Τape, Dry Needle και έχει τον τίτλο του Χειροθεραπευτή (Manual Therapist) στο Nordic System.

Επίσης είναι Certified Therapist της τεχνικής ήπιας χειροπρακτικής Ackermann, της οποίας ο δημιουργός είναι Head of the Integrative Orthopedic Research Group  σε ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης. Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής σε πολλές ομάδες όπως:  ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Μακεδονικός στο ποδόσφαιρο, ο Άρης στο handball και η ΑΕ Πυλαίας στο γυναικείο μπάσκετ. Επίσης το φυσικοθεραπευτήριο  έχει συνεργασίες με κορυφαία γυμναστήρια όπως το Personal Fitness Hall και το MOOVE  στο χώρο της εξατομικευμένης εκγύμνασης, καθώς και το ULTRA FIGHTERS στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων.

Με στόχο τον αθλητή η χρήση των προαναφερθέντων φυσικοθεραπευτικών τεχνικών αλλά και η εφαρμογή του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τον χρόνο αποκατάστασης. Τα παραπάνω επιτελούνται στα πλαίσια που ορίζει η ανθρώπινη φυσιολογία, την οποία πάντα σεβόμαστε κατά την εκπόνηση του προγράμματος αποκατάστασης. Αυτές οι αρχές εφαρμόζονται βέβαια και στον μέσο ασθενή, που οι σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής, τον κρατούν σε ένα διαρκή αγώνα δρόμου όπου ακόμα και οι παραμικρές αποκλίσεις τείνουν να τον οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Μπορείτε, λοιπόν να εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό του Physiohealth, που θα σας κατευθύνει στον δρόμο της γρήγορης αλλά και ασφαλούς αποκατάστασης, από κάθε μυοσκελετικό πρόβλημα που επιβαρύνει την υγεία σας.